Financiële administratie

De financiële administratie vormt het middelpunt van elke onderneming. Toch is het vaak een ondergeschoven kindje voor de ondernemers. De interesse ligt namelijk bij het ondernemen en niet bij de financiële administratie. Dat is ook volkomen logisch. Maar een goed gevoerde administratie is onmisbaar voor een ondernemer die op het juiste ogenblik de juiste beslissing wil nemen. Wij ondersteunen u graag op dit gebied.

Up-to-date en betrouwbaar
De financiële administratie moet overzichtelijk en al helemaal up-to-date zijn. Deze voorwaarden zijn noodzakelijk om de administratie te gebruiken als betrouwbaar instrument bij het verstrekken van zowel interne als externe informatie. Bij interne informatie kunt u denken aan informatie bij het nemen van investeringsbeslissingen, personeelsbeleid, etc. Bij externe informatie gaat het om financiële informatie die van belang is voor externe belanghebbenden zoals de Belastingdienst, banken of andere vermogensverschaffers.

Financiële administratie op orde
Wij kunnen een groot deel van deze werkzaamheden voor u uit handen nemen. Afhankelijk van de grootte van de onderneming en de wensen van de ondernemer verzorgen wij de financiële administratie, geheel of gedeeltelijk en indien gewenst geheel digitaal. Ook is het mogelijk om door ons een periodieke controle uit te laten voeren en u verder te adviseren en te begeleiden met het zo simpel en overzichtelijk mogelijk maken van uw financiële administratie. Ondernemen begint immers bij een inzichtelijke en ordelijke financiële administratie.

Digitale boekhouding
Wij bieden u de mogelijkheid uw administratiebescheiden digitaal bij ons aan te leveren.
Deze zullen wij daarna juist in uw administratie verwerken. Tevens kunnen wij een koppeling met uw bank maken, waardoor uw bank ons de bankmutaties automatisch aanlevert. Uw administratie is hierdoor altijd up-to-date. Alle administratiebescheiden kunt u op elk moment digitaal inzien. Daarnaast dienen deze ook als uw (digitale) archief waardoor u ten alle tijden voldoet aan de bewaarplicht.

Online Management Monitor
Met de Online Management Monitor bieden wij u een dashboard die u onder andere in grafiekvorm direct vertelt hoe u er financieel voorstaat. U leest uw omzet af, uw winst, het banksaldo, de openstaande debiteuren en crediteuren etc. Vanuit de Online Management Monitor kunt u eventueel zelf facturen maken en betalingen verrichten.

Bent u geïnteresseerd in financiële administratie of heeft u hier een vraag over?